Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Бюлетин за изгодни оферти и промоции! По-краткият път на вашият продукт!
Автор: ofertibg Категория: Технологии
Прочетен: 155231 Постинги: 158 Коментари: 1
Постинги в блога
2 3 4 5  >  >>
  Готварски печки 
Купи сега с 5 години гаранция

image

На линка https://profitshare.bg/l/1030473
Категория: Технологии
Прочетен: 1116 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 23.08.2020 09:15
 CRAZY DAYS - ТРИ ДНИ ОГРОМНИ НАМАЛЕНИЯ

Когато видите надпис Crazy Days знайте, че е дошло време за лудо пазаруване това е времето през което купувате всичко което искате на страхотни цени!!

За някой категории има намаление и до 60% от цената. Изборът на продукти с отстъпки е много голям.

 image

Crazy days на eMAG.bg !!!

Три дни луди намаления! До 60% отстъпка на телефони, таблети, лаптопи, телевизори, електроуреди и много други продукти. Възползвай се!
КОПИРАЙ ЛИНКА :http://bit.ly/2QsyDQH и постави на браузера




Категория: Технологии
Прочетен: 537 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 07.01.2020 09:53
 Правилният избор на Хладилник
Хладилникът е един от най-важните домакински уреди и с избора му трябва да се подхожда с голямо внимание. Когато планирате покупка на хладилник, първата и най-важна характеристика е размерът. Обърнете специално внимание на този проблем, в случай, че имате малка кухня. Запознати с всички функции и възможности на хладилниците, можете да решите кои от тях ще отговарят на Вашите изисквания.
image
Обем на хладилника Хладилник с общ обем 200 литра е достатъчен за 2-ма души. Размери по-големи от 300 литра могат да се използват от 3 и повече човека. Размерът и функциите на хладилниците до голяма степен се определят от броя на отделенията им, поради което те са важен елемент при избора на хладилник. Видове хладилници в зависимост от отделенията и камерите:     Брой на отделенията: Броят на отделенията с различна функция, се определят от дизайна на хладилника. Съвременните хладилници могат да бъдат оборудвани с фризер, мини бар, зони за свежи плодове и зеленчуци и други. Общият брой на отделенията може да достигне до 5.   Хладилници с една врата Тези хладилници са с вградена камера. Могат да бъдат ниски и тесни, с малка камера, която обикновено се намира в горната част. Размерите на хладилниците могат да имат следните разновидности: височина 85-160 см, ширина 55 см, дълбочината обикновено стандартна - 60 см. Предимството им е ниската цена, която се дължи на опростения дизайн и функции. 
image image
  Хладилници с горна камера При тези хладилници достъпът до камерата се извършва с отделна врата. Камерата е разположена в горната част на хладилника. Използва се за съхранение на продукти, които не изискват замразяване. Температурният диапазон е около 2 до 10 °C. Те са по-неудобни от хладилниците с вътрешна камера, тъй като при размразяване трябва да се отварят двете врати, но са с по-голям обем от хладилниците с вградена камера. image image
  Хладилници с фризер Това са най-популярните хладилници. При тях фризерът е разположен в долната част на хладилника. Съотношението на хладилната част към фризерното отделение е 3:1. Те предлагат по-голяма група от функции в сравнение с горепосочените видове, поради което са най-предпочитани.  image image
  Три-камерни хладилници В допълнение към фризера или камерата, някои хладилници разполагат с трета зона, наречена "Fresh zone”. В нея температурата е от 0 до 2 градуса. Тя е идеална за съхранение на бързо развалящи се храни, които не трябва да се замразяват. При такива условия, продуктите запазват свежестта и аромата си по-дълго. image image
  Хладилници с четири или повече отделения Те може да имат две отделни зони на свежест, като едната е с повишена влажност, използвана само за плодове и зеленчуци и камера за вино. Колкото повече камери има хладилникът, толкова повече възможности предлага за съхраняване на различни видове продукти, при оптимални условия за всеки отделен случай. Но не забравяйте, че големият брой отделения оказват влияние върху цената и размера на хладилниците. image image
  Хладилници Side-by-Side Те разполагат с две врати, които се отварят в противоположни посоки. Височината им може да бъде около 180 см, дълбочина - 60-80 см и ширина - 100 см.  Те са оборудвани с голям брой камери. Тяхното местоположение може да бъде различно, например фризерът може да се намира в страни и да заема половината от ширината на вратата или долу по цялата ширина на вратата. Тези хладилници са с голям капацитет и функции. Предназначени са предимно за ресторанти и големи домакинства. image image  Последвай линка ––  http://bit.ly/37D63lj
Категория: Технологии
Прочетен: 557 Коментари: 0 Гласове: 0
   НАЙ-ДОБРИ ПЕРАЛНИ МАШИНИ Какво трябва да имате предвид при покупка на нова пералня? Преди да се втурнете към най-близкия магазин за техника или да поръчате онлайн, трябва да вземете предвид някои от най-важните аспекти при закупуване на пералня. image Цена Това е може би най-важното нещо, а което трябва да помислите – колко пари имате желание да похарчите за пералня. При повечето домакински уреди има определен баланс между цената за закупуване и разходите след това. При пералните това също е вярно – ако закупите по-скъп уред, тогава първоначално ще трябва да заплатите повече, но ще получите по-висококачествен продукт, което намалява разходите по поддръжката и е по-ефективно, понеже така ще спестите от перилен препарат, електричество и вода. Като цяло, ценовата гама на пералните варира между 300 и 2 000 лева.
image
Трябва да помислите и за продължителността. Под това имаме предвид, че ако живеете под наем или в каквито и да е временни условия, може би няма да ви трябва толкова дълготраен уред и, следователно, ще искате да закупите по-евтина пералня. Обикновено пералните с горно зареждане имат по-малка енергийна ефикасност от тези с предно зареждане и, следователно, струват по-малко. Пространство Размерът е друг важен аспект, който трябва да вземете предвид, особено ако домът ви разполага с ограничено пространство. Обикновено пералните с предно зареждане са по-компактни от тези с горно зареждане, затова са по-подходящи за апартаменти или малки къщи. image Освен това, ако живеете в ограничено пространство, пералните с предно зареждане са по-лесни за достъп, тъй като техните вратички са по-малки. Разбира се, също трябва да вземете предвид и количеството пране. За домакинства, които са по-малки – от по един или двама души – най-подходящи може да са по-малки перални с около 4-7 кг капацитет. Но ако домакинството или семейството ви се състои от повече души, вероятно ще ви е необходима по-голяма пералня с капацитет повече от 8 кг. Вид Когато казваме, че трябва да обмислите вида на пералнята, като цяло имаме предвид, че трябва да решите дали искате такава с горно или с предно зареждане. Помнете, че никоя няма значително предимство пред другата. Тук всичко зависи от това какви са предпочитанията и изискванията ви. image Съществува една главна разлика – пералните с горно зареждане имат барабан, който е монтиран вертикално и използва централна ос за въртене на дрехите, докато пералните машини с горно зареждане са с хоризонтално монтиран барабан, което означава, че дрехите ви ще бъдат въртени от гравитацията. Ето кои са основните неща:
  • Предно зареждане: Този тип перални са по-ефективни, когато става въпрос за вода и електричество. Те са по-компактни и се смята, че перат дрехите по-добре.
  • Горно зареждане: В по-голямата си част са по-евтини. Също така времетраенето на програмите им е по-кратко, а самите машини са по-гъвкави (например – можете да добавите дрехи по средата на прането).
Какви други функции имат пералните? Производителите постоянно измислят нови начини да откроят моделите си от останалите.
image
Можете да очаквате няколко стандартни функции: Променлив таймер/забавено стартиране Сред най-често срещаните свойства на пералните машини е променливият таймер. Той ви дава възможност да контролирате продължителността на програмата, а също така и да забавите стартирането до определено от вас време. По този начин можете да се възползвате от по-ниската цена на нощната тарифа електричество, ако такава е достъпна. В дългосрочен план, ако настройвате пералнята си да работи през време, когато електричеството е по-евтино, можете да спестите пари. Контрол на температурата Друго полезно свойство е възможността да настройвате температурата на водата в пералнята.
image
По този начин можете да пускате за пране различни платове, които изискват или щателното пране, което предоставя горещата вода, или деликатното пране, което извършва студената вода. В повечето случаи студената вода е също толкова добър избор, колкото горещата, а това може да ви спести пари, тъй като няма да се загрява водата. Различни режими Много перални машини разполагат с множество режими, което е изключително полезно свойство, понеже така могат да се перат различни видове платове.
image
Например, могат да се срещнат режими за светло или тъмно пране, за силно замърсени дрехи, за завивки, за деликатни платове и много други. Наличните режими зависят до голяма степен от цената на уреда и от производителя. Смарт контрол Някои модели перални надскачат границите на взаимодействието ни с електроуредите. Сред новите методи за контрол фигурират тъчскрийн интерфейси, които позволяват подобрено персонализиране, силно надминаващо стандартния механичен контрол. Някои от най-висококачествените машини позволяват отдалечено контролиране чрез съвместим смартфон.
image
Смарт контролът може да е много полезен, тъй като чрез него можете да настройте пералния цикъл, след като напуснете дома си, или да го стартирате, преди да се приберете – за жалост, предстоят години, преди автоматичното събиране на мръсни дрехи да стане факт. Нека сега разгледаме някои по-механични характеристики: Качество на материалите – неръждаема стомана срещу порцелан или пластмаса Материала на барабана на пералнята зависи силно от цената и цялостното качество. Това е най-силно използваната част от пералнята машина. Като цяло, ако барабанът е изработен от качествени материали, той ще издържи по-дълго.
image
По-евтините уреди са с подсилени керамични или пластични барабани. В същото време пералните с по-високо качество са произведени от здрава неръждаема стомана. Вид задвижване При съвременните перални машини се използва един от два вида задвижване – единият вид е недиректно – използва се колан, свързващ мотора и барабана – докато другият е директно – чрез прикрепен мотор. При системите с директно задвижване има по-малко движещи се части, следователно така се постига по-малко шум и вероятност за повреждане, а също и по-голям контрол на барабана, чрез което се позволяват различни възможности за перален цикъл и по-бързо настройване. Но недостатъкът е, че е необходимо специфично да се създаде мотора така, че да пасва на размера и капацитета на пералнята, за да се постигне точното количество мощност, което може да доведе до покачване на цената. Перални със сушилня Някои производители изработват перални със сушилня. Те представляват пералня с предно зареждане, комбинирана с кондензаторна сушилня.
image
Кондензаторната сушилня използва сух въздух, а не го вкарва отвън. А пералня с предно зареждане представлява просто пералня, която се отваря не отгоре, а отпред. 8-те Най-Добри Перални със Сушилни Тези уреди се използват точно като нормалните перални. Но при тях има допълнително предимство – след като пералният цикъл е приключил, те ще изсушат дрехите. Някои перални разполагат с опцията да комбинират прането и сушенето в един цикъл, за да не трябва да правите нищо допълнително. В този случаи можете просто да оставите пералнята си, да свършите работата си и прането ви ще е чисто и сухо!
image Кои са най-добрите перални машини? След като сте направили малко проучване и сте решили, че искате пералня с определен размер, с предно/горно зареждане и сте решили какъв ще е бюджетът ви, време е да разгледаме някои от най-добрите на пазара.

Последвай линка на Браузера ––> http://bit.ly/2QQt4dX
Категория: Технологии
Прочетен: 708 Коментари: 1 Гласове: 1
Последна промяна: 05.01.2020 10:53
  Какъв Телевизор да си Купя през 2020 LCD, LED, HD или UltraHD – Как да си Купите най-Добрия Телевизор?   Плосък екран или извит? HD или 4K? Използвайте този наръчник, за да откриете най-подходящия телевизор за вас. image       Какво Трябва да знаете при покупка на нов телевизор? Днес се предлагат стотици модели телевизори – от евтини, подходящи за спалня или офис, до големи екрани, които пренасят кино усещането у дома. Макар да е чудесно да разполагате с толкова богат избор, много по-лесно е, когато знаете какво искате.
Този наръчник ще ви помогне да изберете правилния размер и марка на телевизора в рамките на бюджета ви. Колко голям телевизор да си купите? image Пазарът на телевизори продължава да върви към по-големите екрани, затова вече е трудно да намерите качествен модел по-малък от 40 инча. Имайте предвид обаче, че с рамката около екрана, телевизорът може да изглежда по-голям. Винаги проверявайте спецификации на телевизора, където са посочени габаритните му размери. Ако мястото ви е ограничено, големият телевизор може да не се побере, там където планирате да го сложите. Колко трябва да похарчите? Телевизори има и по 200лв, но стигат и до хиляди левове при по-големите екрани. Най-добре е да определите бюджета си преди да тръгнете по магазините или да търсите в интернет. Днес телевизорите са на изключително добри цени, затова е твърде възможно да получите за парите си повече, отколкото бихте очаквали.
Обикновено хората харчат между 500 и 1500лв за телевизор. Добрата новина е, че редовно има 40 до 43-иначови телевизори на промоции на страхотни цени. image ВИЖ ТУК –- https://bit.ly/2HYWLc0
Коя марка да изберете? Има безброй марки, всяка бореща се за вниманието и парите ви. Повечето хора обаче си купуват телевизор от някой от „четирите големи“ производителя – Samsung, LG, Sony и Panasonic. Samsung е лидер на пазара, следван от южнокорейския си конкурент LG, като и двата производителя предлагат богато разнообразие от евтини до супер скъпи телевизори. Sony и Panasonic предлагат по-ограничен брой модели, но също толкова качествени.
Освен четирите гиганта, има още различни марки, например Toshiba, Sharp и Philips, които през последните години изостават. Голяма част от пазара е заета и от евтини телевизори на супермаркети и техни собствени марки. Тези телевизори обикновено са много евтини, но не са особено качествени. HD или 4K? HD телевизорите навлязоха отдавна и се предлагат в две вариации. HD-Ready телевизорите са по-евтини от Full HD, но е препоръчително да заложите на Full HD, ако можете, защото така ще се наслаждавате на Blu-ray филми в пълния им блясък. Новите телевизори вече са с 4K или Ultra HD резолюция. Те разполагат с четири пъти повече пиксели от Full HD моделите и предлагат още по-детайлна картина. Все още няма много съдържание в резолюция 4K, но добрият 4K телевизор ще подобри и обикновената картина. Извитият екран струва ли си парите? През последните няколко години започнаха да навлизат телевизори с извити екрани – първо при премиум моделите, но постепенно и при по-достъпните. Производителите твърдят, че извитите телевизори подобряват зрителското изживяване, като обгръщат картината около вас, както когато гледате филм в IMAX кино.
В действителност обаче ефектът от извития екран е минимален и е осезаем единствено, ако стоите в средата срещу телевизора. Имайте предвид също, че ако искате да качите телевизора на стената, извитият екран изглежда малко странно и дори криво, погледнат под ъгъл. Кога е най-подходящото време за купуване на нов телевизор? Когато сте готови да замените стария телевизор с нов, не е лошо да се съобразите със сезонните тенденции, за да спестите. Юни е добър месец за такава покупка, защото много модели са на промоция тогава. Разбира се, може да попаднете на страхотни сделки и по време на популярни шопинг намаления като черен петък, кибер понеделник и преди големи спортни събития. В заключение ще допълним, че ако търсите качествен телевизор, почти задължително е той да бъде Ultra HD / 4K, цените на тези телевизори започват от около 900 лева, списък на актуални модели ще намерите, ако последвате следния линк:

ПОСЛЕДВАЙ ЛИНКА –– https://bit.ly/2HYWLc0
Категория: Технологии
Прочетен: 13595 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 02.11.2020 09:28
  Електрическа готварска печка Hansa FCCX59129, 4 Нагревателни зони, Функция грил, Клас A, Инокс image ВИЖ ЦЕНА
Категория: Бизнес
Прочетен: 660 Коментари: 0 Гласове: 0
  Пералня със сушилня Hotpoint-Ariston AQD970D49, 9 кг пране / 7 кг сушене, Клас A image ВИЖ ЦЕНА
Категория: Бизнес
Прочетен: 564 Коментари: 0 Гласове: 0
  Смартфон Apple iPhone 7 Plus, 32GB, Rose Gold image ВИЖ ЦЕНА
Категория: Бизнес
Прочетен: 451 Коментари: 0 Гласове: 0
  Еспресо машина DeLonghi EC221.B, Ръчна, Устройство за пяна, Капучино, 15 бара, 1 л, Авт. изключване, Черна/Сива Купи сега с 46% намаление на цената! image ВИЖ ЦЕНА
Категория: Технологии
Прочетен: 855 Коментари: 0 Гласове: 0
  Мултикукър 18 програми ZEPHYR ZP 1985 C5, Таймер, Отложен старт, Книжка с рецепти image ВИЖ ЦЕНА
Категория: Бизнес
Прочетен: 1102 Коментари: 0 Гласове: 0
  Хладилник с фризер Beko DBK 386 WDR+, 325 л, Клас A+, H 201 см, Диспенсър за вода, Бял image ВИЖ ЦЕНА
Категория: Бизнес
Прочетен: 1880 Коментари: 0 Гласове: 1
  Пералня Hotpoint-Ariston FMSG 623B, Slim, 6 кг, 1200 об/мин, Клас A+++ image ВИЖ ЦЕНА
Категория: Бизнес
Прочетен: 843 Коментари: 0 Гласове: 1
2 3 4 5  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: ofertibg
Категория: Технологии
Прочетен: 155231
Постинги: 158
Коментари: 1
Гласове: 14
Архив