Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2015 01:41 - Актуалните тенденции в съвременните дамски ботуши
Автор: reviews Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1272 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В днешно време модата се изменя със скоростта на светлината и колкото и да се опитваме да следим модните тенденции, не винаги успяваме да се запасим с актуална информация по въпроса. Сигурно ще се съгласите с мен – особено когато става въпрос за дамски обувки. В действителност, въпреки че основните тенденции са сезонни – летни, пролетни, есенни и зимни – на пазара те се изменят постоянно, т.е. почти всеки ден. За да ви улесним в опита си да бъдете винаги модерни и атрактивни, ние решихме да ви представим накратко актуалните тенденции в съвременните дамски ботуши.

image

На първо място трябва да отбележим, че идеята да се носят ботуши само през студените сезони, отдавна пропадна. Напротив – започнете да бъдете по-отворени към концепцията летни ботуши с ефирна рокля или пролетно настроение с интересни ботуши до коляното и къси панталонки. Не се притеснявайте от спарвания или изпотявания, защото дизайнерите са се погрижили да ни предлагат и ботуши с доста по-тънка материя – или от естествена кожа, но перфорирана – за да дишат краката ви и едновременно с това да са в тон с актуалните тенденции.

Освен това, днешните дамски ботуши излязоха от рамките на класическата цветова гама „черно, кафяво или бежово”. Точно обратното – все повече дами запазват неутралната си визия в облеклото, но компенсират с далеч по-цветни, шарени, ярки и отличаващи се ботуши в нюанси като червено, лилаво, зелено, синьо и дори розово.

Нещо повече – ботушите ви вече не трябва задължително да бъдат в тон с чантата. Тази тенденция е повече от остаряла, така че спокойно си купете онзи уникален чифт в тъмно оранжево или модерния за сезона цвят марсал, та дори и да нямате аксесоари в подобни цветове.

Не на последно място, ще ви споделим, че дамските ботуши днес започват все по-осезаемо да изместват класическата висока обувка в черно на висок ток. Смарт визията ви за офиса или елегантното облекло за специални случаи може идеално да бъде съчетана и с изискан чифт ботуши!


Тагове:   ботуши,   дамски ботуши,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reviews
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 42866
Постинги: 15
Коментари: 1
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031